Mizarstvo Hrovat s široko paleto izdelkov

Razmišljate o vrtni uti, leseni ograji, lesenem nadstrešku, lesenih bazenih, zabojih, visokih gradah, vrtnemu pohištvu … ? Vse to in še veliko več vam nudi mizarstvo Hrovat. Na njihovi spletni strani https://hrovat.net/ boste našli vse, kar potrebujete za vrt oziroma okolico svoje hiše ali vikenda. Ne čakajte, ampak odklikajte in izberite tisto, kar vam je najbolj všeč.

Mizarstvo Hrovat

Mizarstvo Hrovat je podjetje z vrhunskimi strokovnjaki na področju obdelave lesa. Njihova zgodba se je začela že davnega leta 1964, od takrat pa gre vse samo še navzgor. Začelo se je z izdelovanjem v glavnem stavbnega pohištva, s postopno nabavo dodatnih strojev za obdelavo lesa pa se je ponudba lahko razširila. Po nekaj selitvah se je Mizarstvo Hrovat ustalilo v Domžalah, kjer delavnica stoji še danes, ves ta čas pa so imeli dovolj dela, saj so znali zadovoljiti želje naročnikov, obenem pa izkoristiti možnosti, ki jih kdo drug morda ni videl in znal. Šlo je tako daleč, da je bila kmalu potrebna dograditev, ponudba pa se je širila. Danes Mizarstvo Hrovat sestavlja 14 zaposlenih, ki intenzivno delajo na razvoju lesne industrije in želijo ohraniti kvaliteto lesenih izdelkov, ki se ponašajo z nazivom narejeno v Sloveniji. Za kaj takega pa moraš poznati trende, lahko rečemo tudi modne muhe, in vsekakor lahko zatrdimo, da jih to podjetje resnično pozna.

Bi se radi namakali v leseni kadi? To je mogoče. Želite prav posebno leseno fasado, kakršne nima nihče drug? Mizarstvo Hrovat vam jo izdela – točno takšno, kot si jo želite. Proces izdelave nekega izdelka izpeljejo od samega začetka vse do konca, torej od grobe obdelave do končnega brušenja, impregniranja in lakiranja. Vsekakor pa tudi v vmesnih etapah gledajo na vaše želje, potrebe in zamisli, tako da nad njihovimi storitvami zagotovo ne boste razočarani.

Kvalitetni izdelki, strokovnost, profesionalnost in korekten odnos do strank so odlike, ki se jih držijo še naprej, in zdi se, da je Slovenija zanje premajhna. Tudi sami si želijo prodreti na tuje trge in prepričani smo, da jim ob takem delu to zagotovo uspe.