Ponudba pametnih ur za vse starosti

Kdor pa danes nima ročne ure na roki. Danes se vsi vežemo na čas, zato je priporočeno imeti uro na roki ali pa imeti pametni telefon, ki ga ima že skoraj vsak. Lahko pa kombiniramo med uro in pametnim telefonom in dobimo novejšo, pametno uro. Ponudba pametnih ur je čedalje večja, saj ljudje ne moremo brez tehnologije. Ne samo, da so pametne ure lepe, ampak so tudi cenovno ugodne. Nekatere imajo tako ceno, da že samo ob pogledu te zaboli srce. Vendar se najde ponudba pametnih ur tudi zelo cenovno ugodno.

Kaj so pametne ure? Pametne ure ne kažejo samo čas, ampak so povezane z našimi mobilnimi telefoni. Lahko si predstavljamo, da so majhni pametni telefoni, ki ga nosimo na roki. Ponudba pametnih ur nam omogočajo slikanje, telefoniranje, poslušanje glasbe, skratka večino funkcij, ki jih ima sam pametni telefon. Da pa bi se povezali med telefonom in pametno uro, pa potrebujemo Bluetoooth povezavo, ki pa jo ima skoraj že vsaka naprava. Zelo je priporočeno jo imeti, ko nimaš telefona pri sebi naprimer ko smučaš ali ko tečeš, saj pametnega telefona nočeš izgubiti med potjo ali celo poškodovati. Nekatere pametne ure pa imajo že način za plačevanje. Ponudba pametnih ur za plačevanje je podoben postopek kot pri brezstičnem plačevanju z bančnimi karticami. Športne ure pa so narejene tako, da nam lahko kažejo srčni utrip, koliko km smo prehodili/pretekli, nas opozarjajo začetek in konec neke telovadbe. Zelo je priporočena za vrhunske športnike, saj s tem lahko vidijo za koliko so se poboljšali ali koliko jim je manjkalo, da bi se izboljšali.

Pametne ure

Na njihovi spletni strani ne prodajajo samo stvari za telefon kot so ovitki za pametni telefon in tablico ali pa zaščitna stekla, ampak imajo tudi ponudbo pametnih ur, ki so zelo cenovno ugodne. Ponudba pametnih ur pri njih imajo za otroke in  športnike, imajo pa tudi modele kot so U8, DZ09, GT08.