Sodni prevodi so izjemno odgovorno delo

Sodni prevodi v svetu veljajo za eno od najbolj odgovornih ter zahtevnih oblik prevajanja, saj je pomembna prav vsaka beseda in so prepovedana prav vsaka odstopanja. Ravno zato se lahko tovrstnih prevodov lotijo samo izjemno usposobljeni prevajalci oziroma sodni tolmači, ki so pooblaščeni s strani Ministrstva za pravosodje. S takimi prevajalci se ponaša tudi naša prevajalska agencija Multilingual, ki ni znana samo po vrhunski kakovosti prevodov, ampak tudi po svoji odzivnosti ter hitrosti, ki je pri tej vrsti prevodov včasih ključnega pomena.

sodni prevodi

Tudi številke kažejo na našo odličnost

Ekipa, ki deluje v naši agenciji, se lahko pohvali s prevajalci, ki imajo izjemna znanja ter izkušnje. Vaše besedilo lahko prevedemo v kar 30 različnih jezikov sveta.

Sodni prevodi (več na http://www.multilingual.si/sl/sodni-prevodi) ter tudi ostale oblike prevodov so opravljeni na vrhunski ravni, zanje pa plačate izjemno ugodno ceno glede na vsa znanja, izkušnje, trud ter hitrost prevajalca. Sodelovati s tako izjemnim podjetjem je prava izbira, saj veste, da bo naročeni prevod kakovosten in ga boste tako lahko mirno oddali iz svojih rok.

Prvi stik preko spleta ali telefonskega pogovora

Svoj sodni prevod lahko hitro in enostavno naročite kar z domačega naslonjača ali preko telefonskega klica. V najkrajšem možnem času se boste z nami dogovorili za sodelovanje, obenem pa boste dobili občutek, da ste naša edina stranka, saj se vam bomo popolnoma posvetili in vas nikakor ne bodo obravnavali kot še eno izmed mnogih.

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si