Ultrazvok vratnih žil

Imate težave z vratnimi žilami? Vas vrat boli pa sumite, da so za to krive vratne žile?

Ultrazvok vratnih žil vam lahko pove vse kar potrebujete.

ultrazvok-vratnih-zil

Težave s tako imenovanimi vratnimi žilami oziroma žilami na vrat lahko povzročijo najrazličnejše stvari. Pri tem gre lahko na primer za kakšno poškodbo ali pa na primer spremembe v vratnih tkivih. Posledice so slabši pretok krvi, bolečina … Ultrazvok vratnih žil je hiter in resnično preprost način za odkrivanje težav, kar se tiče vratnih žil. Ker je ultrazvok hiter, čisto preprost in tudi povsem neškodljiv, je priporočeno, da ga izvedemo ob vsaki težavi, ki jo zaznamo. In seveda menite, da je povezana z vratnimi žilami ter traja že kar nekaj časa.

Ker je neškodljiv in se pacientu nanj sploh ni treba posebej pripraviti, ultrazvok vratnih žil lahko opravljamo večkrat, tudi časovno ga lahko izvedemo večkrat en za drugim. To je edini način za dosledno spremljanje bolezni in učinkovito zdravljenje.

V medicinsko alternativnem centru Sanus Statera ultrazvok vratnih žil izvajajo z najnovejšo tehnologijo in sodobnimi aparaturami, za paciente pa je tako poskrbljeno dobesedno vrhunsko. Pregled vratnih žil izvedejo strokovno, hitro in učinkovito.

Če želite kar najhitreje in zanesljivo ugotoviti vzroke ter diagnostiko vaših težav, je ultrazvok obvezna oprema. Ugotovimo lahko, ali so spremembe v žilah trajne, ali je treba zdravljenje vzeti kot resno in dolgotrajnejše, morda pa gre zgolj za nenadno poslabšanje, ki se ga da odpraviti brez večjih posegov.

V centru Sanus Statera se ultrazvok vratnih žil izvaja tudi brez čakalnih vrst, zato so dobra možnost, če ste morda neučakani ali so bolečine res neznosne. Tudi cenovno so ugodni, sogovornik pa je le en klic stran.

Pišete jim lahko na zgornji povezavi, kjer samo izpolnite obrazec, seveda pa najdete tudi kontakt. Ne pustite, da vas težave z vratnimi žilami upočasnjujejo in zavirajo potek vašega življenja.