Pralni stroj, ki je v koraku s tehnologijo

Stopite v korak s tehnologijo in si zagotovite Mielejev pralni stroj z neverjetnimi pametnimi funkcijami, ki bodo pranje perila naredila pametno, natančno in učinkovito.

Mielejev pralni stroj vam omogoči praktičnost, saj vam s sistemom avtomatskega doziranja TwinDos zagotovi super natančno doziranje, v najbolj optimalnem trenutku pranja, glede na izbran program. Zagotovi vam popolno čistočo, saj sredstvi UltraPhase 1 in 2 delujeta na madeže in umazanije tako, da vaše perilo po pranju izgleda brezhibno čisto. Poleg tega TwinDos dozira tako natančno, da v primerjavi z ročnim odmerjanjem prihranite do 30 % pralnih sredstev.

Nadzorujte vaš pralni stroj prek aplikacije

Ali imate na svojem pametnem telefonu ali na tablici veliko aplikacij? Si predstavljate, da bi lahko kar prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu upravljali tudi vaš pralni stroj in to celo takrat, ko vas ni doma? Mielejev pralni stroj s funkcijo WiFiConn@ct omogoči, da vaš Mielejev pralni stroj povežete z internetom prek WLAN-usmerjevalnika.  Ko ste povezani, lahko pralni stroj prek aplikacije, ki je na voljo na Google Play, udobno upravljate, lahko prekličete status aparata in prejemate obvestila o njegovem delovanju.

Določite uro delovanja vašega pralnega stroja, kar vnaprej

Pralni stroji Miele vam omogočajo tudi prednastavitev zagona. Tako lahko vnaprej določite uro, ko želite, da se bo vaš Mielejev pralni stroj zagnal, izberete pa lahko tudi program. Začetek programa lahko nastavite za do 24 ur vnaprej. Na prikazovalniku lahko tudi odčitate, kdaj se bo program, ki se trenutno izvaja, končal.

Operite tudi majhno količino perila

Da vas v primeru, ko si želite nositi vašo najljubšo srajco ne bo skrbela poraba vode in energije, ko boste prali le majhno količino perila, vam inteligentna količinska avtomatika pralnega stroja Miele omogoča zaznavanje napolnjenosti bobna in temu prilagodi porabo vode ter električne energije, tako da z varčno uporabo zagotovi neverjetno izjemne rezultate.

Adijo, trdovratni madeži

Sigurno se vam je zgodilo, da ste imeli na določenem perilu trdovraten madež, ki se je močno zažrl globoko v vlakna perila. Pralni stroj Miele vam nudi izbiro programa Madeži, ki bo vaše perilo intenzivno opral, tako, da se bo potek programa prilagodil odstranjevanju trdovratnih madežev. Tako se na primer vklopi predpranje, nato pa se tudi glavno pranje podaljša.

Varčna poraba

Pralni stroji tedensko perejo velike količine perila in pri tem porabijo tudi ogromno vode in električne energije. Pralni stroj Miele ima poseben sistem PowerWash 2.0 in pere do 40% bolj varčno od zahtev za razred energijske učinkovitosti A+++, hkrati pa je sposoben oprati tudi majhne količine energijsko varčno. Opremljen je namreč z inovativno tehnologijo pranja Spin&Spray, ki omogoča izjemno nizek nivo vode in tako prihrani energijo za segrevanje.

Več si lahko preberete na: https://www.miele.si/gospodinjski/pralni-stroji-1561.htm.