Se je v vašem stanovanju pojavila vlaga?

So se na vaših stenah morda pojavili temni madeži? Je morda vaš dom že res star in se je pojavila vlaga oziroma imate to težavo že od nekdaj? Morda vedno ko stopite skozi vrata v vaše stanovanje zaznate nenavaden vonj? Če ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilni imate v vašem stanovanju po vsej verjetnosti težavo, katero imenujemo vlaga. V takem primeru sta vaš dom in vaše zdravje resno ogrožena. Za to so tukaj strokovnjaki za vlago, le ti pa predstavljajo Wet ex-vlagostope generator, ki si ga lahko zagotovite že danes in odženete plesen za vedno.

vlaga

Vlaga na vaših stenah ni samo neprijetna na pogled temveč je tudi zelo neprijetnega vonja. Toda ta trdovratna težava ni vse kar nam negativnega prinaša v naš dom, saj se pojavijo tudi težave z zdravjem. Imate namreč veliko več možnosti, da zbolite za astmo, tisti ki pa jo že imajo pa se lahko ta bolezen samo še poslabša. Tisti ljudje, ki imajo težave s plesnijo oziroma vlago pogosto doživljajo simptome, kateri so zelo podobni prehladu. Pojavijo se težave kot so razdraženo grlo, zamašen nos, kašljajo ter tudi težje dihajo, lahko se pojavi tudi alergija. Vlaga je še posebej nevarna za starejše ljudi in dojenčke, saj slednji še nimajo razvitega imunskega sistema, odrasli pa imajo ponavadi večinoma oslabljenega. Nekateri imajo že tako ali tako kronične težave z zdravjem, vlaga pa jih samo še poslabša

Vlaga v domu ali stanovanju nam lahko uniči celotno steno. Za uničenje tega nadležnega problema pa je sedaj na voljo enostavna in cenovno ugodna naprava. Naprava se postavi nad višino vlage, radij pa mora nujno segati preko zunanjega zidu. Pomembno je, da se prej opravi analiza objekta in meritve vlažnosti zidov, za to pa se rabi samo elektrika. Niti ni pomembno ali so zidovi iz betona, opeke oziroma različnih materialov. V vseh primerih je izsuševanje vlage zelo preprosto in učinkovito s to napravo.