Slovenske sedežne garniture

Predstavljamo vam Slovensko podjetje Šulc, ki izdeluje kvalitetne sedežne garniture iz vrhunskih in obstojnih materialov. Nudijo vam sedežne garniture po ugodni ceni. Več si lahko pogledate na www.sedeznesulc.si.

Narejene so iz kakovostnega materiala slovenskih proizvajalcev Mercis, Slovenijales, Plama-Pur in Murales. Za njih je še najbolj pomembno podjetje Mercis, saj jim prodaja pravo, vrhunsko goveje usnje s 24-letno tradicijo. Na voljo vam je velika izbira kvalitetnih tkanin od proizvajalcev Mystic, Carabu, Aquaclean, Amara ter drugih. Njihove tkanine so narejene vrhunsko, saj so odporne na madeže ter so enostavne za vzdrževati. Ponujajo vam pestro ponudbo že narejene sedežne garniture, ki jih lahko sami preizkusite ter se lažje odločite za njihov nakup. Če pa so vam všeč njihove sedežne, vendar niso na voljo po vaši meri, pa se lahko sami naročite sedežno po meri. Za njo potrebujete samo fotografijo želene sedežne, ostalo pa bodo poskrbeli oni sami.

Sedežne garniture

Za nakup sedežne si najprej preglejte njihovo spletno stran, kjer boste pogledali njihove modele in se nato lažje odločili, ko jih boste obiskali. Med obiskom boste lahko preverili trdoto ležišča, višino ter material, iz katerega je narejena. Za obisk pa je priporočeno, da se jim najprej najavite na njihovi telefonski številki, saj brez najave je showroom zaprt, in ne boste morali preizkusiti sedežne garniture, ki so vam na voljo. Če ste zelo zainteresirani za njihove izdelke in pridete na obisk, vam bodo ponudili dodatni popust na izdelek. Na sestanku vam bodo naredili tloris sedežne garniture z dogovorjenimi podatki, ki jim boste dali. Oni pa bodo ta želeni izdelek poslali v izdelavo, ki vam ga bodo na koncu brezplačno dostavili na dom ter vam ga postavili na želeno mesto, kjer imate namen imeti sedežno garnituro. Ne razmišljajte več o sanjski sedežni garnituri, ampak jo čim prej naročite pri podjetju Šulc.