Pisalne mize – obvezna oprema vsake pisarne

Pisalne mize iz podjetja Mizarstvo Petek so najpomembnejši del vsake pisarne. V podjetju in doma nam omogočajo zelo dobre pogoje za delo.  Pisalne mize niso samo enostavne gladke lesene površine z nogami, ampak so glavni del vašega podjetja, saj so pomemben del vsakega laboratorija, vsake šole in mnogih drugih javnih ustanov.

Pri izdelavi pisarniških miz moramo slediti ustreznim, vnaprej vzpostavljenim standardom. Pisalne mize morajo biti primerne za vse uporabnike. Morajo biti tudi primerne za pravilno držo, saj s tem preprečimo težave s hrbtenico. Z ustreznimi specifikacijami in inovativnim dizajnom poskrbimo za ustrezno držo in dobro počutje na delovnem mestu. Mizo lahko tudi prilagodijo po želji in meri naročnika. Mize so tudi prilagojene prostoru, v katerem se nahajajo.

Če v pisarni primanjkuje prostora, obstajajo tudi zložljive mize, ki imajo noge v obliki “T” ter okovje, s katerim lahko priklopimo mizne plošče na steno ali pa na druge površine. Prednost takšnih miz je njihova zmožnost, da zavzamejo zelo malo prostora v pisarni in so primerne za pisarne, kjer šteje vsak centimeter. Mize lahko nastavimo po višini, dvignejo se lahko z električnim pogonom ali pa ročno.

Pisalne mize

Podjetje Mizarstvo Petek vam ponuja veliko izbiro pisalnih miz. Mize so na voljo za vse cenovne razrede in omogočajo kakovostno ter fleksibilno delo. Okovje je sestavljeno iz veznikov in nog. S tem ima domač in prijeten izgled. Noge so v obliki črke “T”, kar pomeni, da zavzame zelo malo prostora. Kabli od naprav se lahko skrijejo, s tem postane prostor še bolj urejen in prijeten. Mize so tudi primerne za neenakomerna tla, saj so v mize vgrajene noge, ki so prilagodljive oziroma fleksibilne. Te noge imajo možnost regulacije po višini.

Pisarniški program “ris” vsebuje mize v kvadratni obliki, ki so narejene iz perforirane pločevine. Takšne mize so zelo odprte za prostor in delujejo lahkotno. To tudi omogoča, da je prostor urejen. Kabli so skriti v povezovalnih kanalih ter tudi v nogah pisarniškega okovja. S pisalnimi mizami modernizirajo pisarne. Delo na pisalnih mizah je enostavno in prijaznejše od navadnih miz. Z modernimi mizami ne izgubljamo časa za urejanje prostora, ki bi ga lahko drugače porabili.