Pisalne mize – obvezna oprema vsake pisarne

Pisalne mize so obvezna oprema vsake pisarne, saj tako v podjetju, kot tudi doma omogočajo odlične pogoje za delo.  Pisalne mize niso samo navadne lesene plošče s podpornimi nogami, ampak so veliko več. So sestavni del laboratorijev, šol in mnogo drugih javnih prostorov.

Pomembno je, da so pisalne mize narejene po ustreznih standardih, so prijazne za uporabnika, da mu omogočajo primerno držo in tako tudi preprečujejo težave s hrbtenico. S privlačnim dizajnom in ustreznim specifikacijam pisalnih miz, poskrbimo za dobro počutje in ustrezno držo na delovnem mestu. Mizo lahko prilagodimo tudi po merah in željah naročnikov ter je prilagojena prostoru v katerem se nahaja.

Če pa se v pisarni pojavi pomanjkanje prostora, pa obstajajo tudi zložljive mize s “T” nogami in okovjem miznih plošč na preklop. Prednost le teh je, da zavzamejo zelo malo prostora in so primerne za v prostore, kjer je pomemben vsak centimeter. Možnost so tudi nastavljive mize po višine, dvignejo pa se lahko mehansko ali električno.

pisalne mize

PISALNE MIZE GAZELA – TOP PROGRAM

Pisalne mize Gazela vključujejo veliko izbiro pisalnih miz. Ponudba je cenovno dostopna vsem uporabnikom in omogoča fleksibilno ter kakovostno delo. Okovoje je sestavljeno iz nog in veznikom daje domač in prijeten videz. Ima noge v obliki črke “T”, kar omogoča, da zavzame malo prostora, skrije kable, s čimer naredi prostor še bolj prijeten in urejen. Urejeno je tudi za neravna tla, saj so vgrajene tudi fleksibilne oziroma prilagodljive nogice, ki imajo možnost regulacije po višini.

ATRAKTIVNE PISALNE MIZE RIS

Ta pisarniški program s preferirano pločevino pisalnih miz z izgledom kvadratov delujejo lahkotno ter hkrati odprto na prostor. Prav tako te omogočajo urejen prostor, skrijejo vse kable v povezovalni kanal in nog pisarniškega okovja. Pisalne mize naredijo pisarno moderno, delo je prijaznejše in bolj enostavno ter tako ne izgubljamo dragocenega časa z urejanjem prostora.