Sekcijska vrata Hanus

Garažna vrata so poslanstvo in vizija podjetja Hanus, ki se s proizvodnjo le-teh ukvarja že 11 let. Hanus sekcijska vrata so kakovostnejša od ostalih ponudnikov, saj imajo veliko tehničnih prednosti, krajših in hitrejših dobavnih rokov, dobre poslovne odnose hkrati se pa lahko pohvalijo z odličnimi ugodnimi cenami.

sekcijska vrata

Sekcijska vrata so iz vroče cinkane in barvane pločevine, ki je polnjena in izolirana s poliuretanskim polnilom. S tem je vaša garaža zaščitena pred uhajanjem toplote ter odporna na vremenske pogoje. Nudi odlično zvočno izolacijo. Lamele vrat so tesnjene skupaj s penasto gumo ter imajo medsebojno obliko ujemanja. Prav tako se garažna sekcijska vrata ne bodo deformirala pri izredno nizkih (od -40°C) in izredno visokih (do +50°C) temperatur, kar pa je skoraj 100 stopinjska razlika. V kolikor stranka želi panele daljše od 5 metrov, v notranjosti dodajo posevne ojačitve, da se vrata resnično ne bi deformirala. Vsekakor so na ta način trpežnejša in močnejša. Vsa vrata imajo Hand-push sistem, ki ščiti vaše prste pred priprtjem in poškodovanjem. S tem bo ročno zapiranje popolnoma varno. Sekcijska vrata Hanus imajo priložena dva daljinska upravljalnika, s katerima vrata odpirate in zapirate, možno pa je namestiti tudi tipkovnico na notranjo ali zunanjo stran objekta.

Garažna vrata so izdelana iz kakovostnega jekla, in sicer material za pločevino, vzmeti, vodila in ostalo v podjetju Hanus nabavljajo pri svetovno znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Tej deli in materiali so antikorozijski ter prijetni na pogled. Mehanski deli za sekcijska vrata so iz nerjavečega jekla, nekateri pa so, zaradi prevodnosti in toplotne izolacije, iz aluminija. Celotna vrata so narejena po mednarodnih standardih, kar pa zagotavlja kakovost izdelave. Pločevina je večkrat obdelana, ker je tako bolj obstojna in kakovostnejša. Izdelava je predvsem natančna, kar omogoča daljšo življenjsko dobo in tiho delovanje. Sekcijska vrata Hanus imajo odlično sistemsko ravnovesje, ki potuje po cinkanih vodilih. To zagotavlja kvaliteto izdelave Hanus garažnih vrat.